dinsdag 15 aug
Seizoensluiting Smartlappenkoor de Harde Kern cafe/zaal 't centrum
dinsdag 15 aug 2017
20:30
cafe/zaal 't centrum

Seizoensluiting Smartlappenkoor de Harde Kern

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Smartlappenkoor de Harde Kern sluit een fantastisch jaar af.
Smartlappenkoor de Harde Kern is een koor wat dit jaar zijn 15 jarig jubileum viert. Iedereen kent het verhaal van ons ontstaan en het was een cadeau, de mensen die dit cadeau hebben gekregen zorgen er nog steeds voor dat ons koor blijft bestaan en daar zijn we dan ook trots op. Om dat 15 jarig bestaan alvast een beetje te vieren sluiten wij ons seizoen op dinsdag 15 augustus bij café/zaal ’t Centrum af. We hopen op heel mooi weer zodat we dit samen met al onze fans buiten op het terras kunnen vieren. Bij wat minder weer vind dit in het café plaats.
15 jaar Lief en Leed, op zo’n dag denken we dan ook aan alle mooie dingen die we samen hebben meegemaakt maar er zijn ook dieptepunten geweest die in onze, en misschien wel Uw gedachten, de revue passeren.
We repeteren nog steeds iedere dinsdag met veel plezier bij ons clubhuis. Regelmatig hebben we een optreden en ook de komende maanden zijn we nog op verschillende plekken te zien en horen. Voor degenen die dat niet willen missen alvast de vooraankondiging van onze feestavond op 18 november met 2 gastkoren. Op 17 december geven we voor de tweede keer een heus kerstconcert in de kloostertuin. Hierop hebben we vorig jaar zulke leuke reacties gekregen dat we dat graag nog een keer gaan doen.
Wij hopen jullie in grote getale te ontmoeten zodat we er een mooi smartlappenfeestje van kunnen maken!
Graag tot dan!


Bekijk op kaart