19 feb, 12:34
2018
Nieuws

HRC koploper na zege op Sporting ST

HRC’27 heeft opnieuw een overwinning geboekt en versloeg in Swolgen Sporting ST. Met 26 uit 13 heeft HRC twee punten voorsprong op de nummer twee BVV’27, dat twee wedstrijden minder speelde. De Afferdenaren kunnen door de nummers twee tot en met vijf (BVV, America, Merselo, Montagnards) gepasseerd worden. “Maar dan moeten deze ploegen de in te halen wedstrijden wel winnen. Wij hebben de punten al op zak”, redeneert Rob Ernst. (Bron: KLiknieuws)

De Ottersumse coach zag zijn HRC flitsend starten. Een vrije trap van Thijs Custers zeilde na acht minuten van 45 meter in de kruising. Nadat Sporting ST op 1-1 kwam hadden de Afferdenaren snel een antwoord klaar. De broers Bart en Jan Boumans tilden de stand nog voor rust naar 1-3. Na de thee zakte het spel wat in en Jos Althuijzen bepaalde kort voor tijd de eindstand op 1-4. Zondag treft HRC’27 in Nieuw Bergen buurman Montagnards, dat zijn duel afgelast zag worden.

RKDSO uit Lomm kon geen potten breken in Sambeek en verloor met 1-0.

Het bericht HRC koploper na zege op Sporting ST verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »