29 okt, 11:52
2018
Nieuws

HRC verliest in Beugen, punt voor Astrantia

Astrantia uit Middelaar wist in een matige wedstrijd zijn ongeslagen status, zij het met moeite te behouden. Thuis op sportpark De Heikant tegen DWSH scoorde het in blessuretijd de gelijkmaker door Willem Kroon. De gasten uit Wilbertoord en Sint Hubert hadden reeds eerder via een penalty de 0-1 voorsprong genomen maar moesten uiteindelijk met een gelijkspel tevreden zijn.

Bekijk hier de foto’s van Marieke Lemmen >>>>

Na twee overwinningen op rij moest HRC ’27 deze keer het hoofd buigen. In Beugen op bezoek bij VIOS ’38 wist Devin Jacobs weliswaar de gelijkmaker te scoren nadat Beugen op voorsprong gekomen was, maar na rust was het Bryan Jochijms, die ook al de 1-0 voor zijn rekening nam, de 2-1 te maken en zo de zege voor VIOS binnen te halen.