23 apr, 11:21
2018
Nieuws

Montagnards op titelkoers, HRC houdt aansluiting subtop

Montagnards doet goede zaken met de winst op Merselo en blijft op titelkoers. Alle doelpunten werden gescoord in de eerste elf minuten van de eerste helft. Het begon met een eigen doelpunt van Merselo door een terugspeelbal die onhoudbaar was voor de doelman. Even later scoorde Willem van der Maazen een fraai doelpunt op aangeven van Bram van Roosmalen. Na elf minuten werd de eindstand bereikt waarbij een vrije trap knap werd ingekopt door een Merselo aanvaller die Bergense doelman kansloos laat, eindstand 1-2.

HRC’27 weet nog hoe te winnen, maar kroop in Holthees in de eerste minuut door het oog van de naald. Daarna werd orde op zaken gesteld maar het duurde tot diep in de tweede helft voordat het overwicht werd uitgedrukt in doelpunten (71. Jan Boumans via strafschop en 89. Thijs Custers). “We verzuimden de kansen te benutten en hielden daarmee de wedstrijd spannend tot het einde”, sprak HRC-trainer Rob Ernst.