03 apr, 10:34
2018
Nieuws

Montagnards wint rommelig duel, HRC verliest derby in Lomm

HRC’27 uit Afferden heeft haar koppositie verspeeld na een 3-1 nederlaag in de Maasduinenderby tegen RKDSO, die de Afferdenaren het spel liet maken en zelf loerde op de counter. Het slap gestarte HRC stond halverwege op een 2-0 achterstand door doelpunten van Daan van den Hombergh en Sven Maassen. In de tweede helft werd het zelfs 3-0 door Rick Ambrosius en het duurde tot de 82. minuut alvorens de eretreffer gemaakt werd door Devin Jacobs. Even later miste Jan Boumans nog een penalty namens de gasten.

Montagnards ligt nog steeds op koers en kruipt langzaam naar de top in de ranglijst na een rommelige 1-3 overwinning op en in Sambeek. Doelpunten waren er voor Jesse Jaspers (2x) en Bart Buddiger.