26 mrt, 13:29
2018
Nieuws

Nipte zege HRC, RKDSO wint dik verdiend

In Afferden leed Sambeek gezien de kansen een onnodige nederlaag tegen de koploper HRC’27. Het eerste kwart was voor de thuisploeg waarin Devin Jacobs de score opende. Na 25 minuten scoorde Martijn Peters uit een corner de gelijkmaker en even later kreeg Sambeek een terechte penalty maar deze werd niet benut. Vlak voor de rust kopte Teun Derksen voor HRC de 2-1 binnen uit een corner. In de tweede helft was Sambeek de bovenliggende partij maar wist dat niet in doelpunten uit te drukken waardoor de ruststand ongewijzigd bleef.

Op bezoek bij het laag geklasseerde Kronenberg had RKDSO uit Lomm weinig moeite met de plaatselijke SV. De 0-3 eindstand was bij rust reeds bereikt door doelpunten van Daan van den Hombergh (2x) en Sven Maessen.

Het bericht Nipte zege HRC, RKDSO wint dik verdiend verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »