zaterdag 18 sep
Aladdin de musical komt naar Boxmeer! Weijertheater Boxmeer
Van:
zaterdag 18 sep 2021
19:00
Tot:
zondag 19 sep 2021
18:30
Weijertheater Boxmeer

Aladdin de musical komt naar Boxmeer!

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Aladdin de musical; vanaf 18 september te zien in het Circustheater in Scheveningen, maar ook in ons eigen Weijertheater in Boxmeer! Een semiprofessionele musicalvoorstelling door de productiegroepen van Étoile! Veel leerlingen (12+) volgen al jaren musicallessen en zijn na een auditie toegelaten. We zijn al vanaf september 2019 aan het repeteren voor deze voorstelling dus het belooft een prachtige musical te worden!

Deze voorstelling is een échte aanrader voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Sowieso een mooie gelegenheid voor een uitstapje naar het theater! Het verhaal gaat over een jongen die leeft op de straten in de Arabische hoofdstad, waar iedere bedelaar een verhaal heeft. Hij wordt verliefd op de prinses van Agrabah. De liefde is wederzijds alleen moet de prinses van haar moeder persé met een prins trouwen. Gelukkig wil de komische geest uit de lamp wel een handje helpen om de wensen van Aladdin uit te laten komen! De mooie prinses Jasmine verlangt naar vrijheid om haar eigen keuzes te maken en te trouwen met de man van wie ze houdt. Zal het haar lukken om de Sultanin te overtuigen? De grootste wens van de geest is uiteindelijk ook vrijheid.. iets wat wij na het afgelopen jaar allemaal kunnen begrijpen! Een musicalvoorstelling met een bijpassend thema voor de tijd waarin we nu leven, maar met vooral heel veel zang, dans en acteerplezier!

Nadat we de voorstelling in 2020 vanwege corona hebben moeten annuleren, gaat Aladdin op 18 september dan echt in première! Het doet onze leerlingen een groot plezier als zij op 18 & 19 september drie keer voor een uitverkochte zaal mogen spelen! De tickets zijn te verkrijgen via: www.aladdinjr.nl. Heel graag tot 18 & 19 september in het Weijertheater in Boxmeer!


Bekijk op kaart