zondag 28 nov
KINDERVOORSTELLING: STERRIN SMALBRUGGE STERRIN'S REPTIELENREIS de Weijer Boxmeer
Van:
zondag 28 nov 2021
14:30
Tot:
maandag 28 nov 2021
16:00
de Weijer Boxmeer

KINDERVOORSTELLING: STERRIN SMALBRUGGE STERRIN'S REPTIELENREIS

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Op avontuur door de wereld van de reptielen
Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 28 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland.
Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?
Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.
Leeftijdsindicatie: 7+


Bekijk op kaart