zaterdag 3 jun
Open dag Roeivereniging De Drie Provinciën zaterdag 3 juni Keersluis 7, Katwijk (NB)
Van:
zaterdag 3 jun 2023
11:00
Tot:
zaterdag 3 jun 2023
16:00
Keersluis 7, Katwijk (NB)

Open dag Roeivereniging De Drie Provinciën zaterdag 3 juni

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Op zaterdag 3 juni, 11.00-16.00 ben je welkom op de open dag van Roeivereniging De Drie Provinciën. Oefen je slag op de ergometer en roei een rondje op de plas onder begeleiding van een ervaren lid. Plaats: Keersluis 7, Katwijk (NB).

Zin in gezonde beweging in een mooie, waterrijke omgeving? Kom dan naar de open dag van roeivereniging De Drie Provinciën op zaterdag 3 juni 2023. Je bent welkom tussen 11.00 en 16.00 uur bij de Roeikas aan de Kraaijenbergse plassen. Bekijk de verschillende roeiboten, van de eenpersoons-skiff tot de achtpersoonsboot met stuur. Doe mee aan een korte roei-instructie op een ergometer of roei zelf een rondje op de plas onder begeleiding van een ervaren instructeur. Enthousiaste leden kunnen je alles kunnen vertellen over het roeien binnen onze vereniging. Informatie: www.rv-ddp.nl.
Roeien is een sport die je hele lichaam aan het werk zet. Onze roeivereniging ligt op een prachtige locatie en is de ideale uitvalsbasis voor roeien op de Kraaijenbergse plassen, de Maas en de Mookerplas. Deze gezellige vereniging is er voor jong en oud (10-80 jaar), met een mooie vloot aan boten. Wil je recreatief roeien of meedoen aan een toertocht? Of wil je in een wedstrijdploeg? Alles is mogelijk. Voor beginnende roeiers hebben we een opleidingstraject van 10 weken door ervaren instructeurs. De eerstvolgende serie instructies start half augustus.
Als je tussen 10 en 18 jaar oud bent kun je ook tussendoor komen proefroeien en daarna aan de instructie meedoen. Dat kan twee keer per week: op zaterdagochtenden en dinsdagavonden. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar jeugd@rv-ddp.nl.
Interesse? Loop zaterdag 3 juni gewoon binnen bij onze vereniging (Keersluis 7, Katwijk (NB)). Je bent van harte welkom!


Bekijk op kaart