zaterdag 2 jul
Shrek JR. de musical in schouwburg Cuijk! Schouwburg Cuijk
Van:
zaterdag 2 jul 2022
14:00
Tot:
zaterdag 2 jul 2022
17:00
Schouwburg Cuijk

Shrek JR. de musical in schouwburg Cuijk!

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Op zaterdag 2 juli zijn alle leerlingen van musicalschool Étoile te bewonderen in Shrek JR. de musical! Deze voorstelling is een échte aanrader voor families met kinderen vanaf 4 jaar. In de gezinsvriendelijke muzikale voorstelling gaat Shrek de strijd aan met een draak om een prinses te redden. Om te slagen moet Shrek een groot obstakel overwinnen: hij moet leren in zichzelf te geloven en zijn hart te openen voor anderen.

Shrek woont zijn hele leven alleen in het moeras. Hij kan daar alles doen en leven zonder lastiggevallen te worden. Op een dag wordt zijn vredige moeras verstoord door allerlei sprookjesachtige buitenbeentjes: Pinokkio, het lelijke eendje, de boze heks, Peter Pan, de drie biggen en de grote boze wolf. Deze figuren zijn naar het moeras gestuurd door de gemene Lord Farquaad. Om zijn land terug te krijgen sluit Shrek een deal met Lord Farquaad. Shrek moet prinses Fiona redden uit een toren die wordt bewaakt door een woeste draak. Samen met zijn trouwe metgezel Donkey begint Shrek aan de reis van zijn leven vol avontuur, romantiek en hilariteit.

Shrek Jr. gaat op zaterdag 2 juli om 14.00 uur in première in de schouwburg in Cuijk! Het doet onze leerlingen een groot plezier als zij op 2 juli twee keer voor een uitverkochte zaal mogen spelen. Tickets voor de voorstelling kosten € 15,- (inclusief consumptie) en zijn te bestellen via: www.schouwburgcuijk.nl.


Bekijk op kaart