Aksent

Ouderen Dagbesteding vanuit de Wmo
28 Januari 2017
Aksent biedt professionele dagbesteding voor ouderen met een indicatie vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Dit houdt in dat wij senioren opvangen met een bijzondere behoefte aan zorg, ondersteuning en begeleiding.

Eventjes er tussenuit
Een praatje maken, samen genieten van een kopje koffie of thee, deelnemen aan allerlei activiteiten. Het kan zo belangrijk zijn voor ouderen om er even tussenuit te zijn. En niet alleen voor de ouderen zelf, maar ook voor hun mantelzorger. Want die kan de zorg voor even uit handen geven en daardoor zelf de accu weer opladen.

Een afwisselend activiteitenprogramma
Met als leidraad een duidelijke dagstructuur bieden wij een afwisselend programma van activiteiten. Denk hierbij aan: bewegingsactiviteiten, themagerichte creatieve uitingen, geheugentraining en spel. Maar ook aan een stukje wandelen, of met elkaar de laatste nieuwtjes uitwisselen. Bij het samenstellen van ons programma luisteren we natuurlijk naar de wensen van onze bezoekers. Hun individuele mogelijkheden en behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij vinden het vooral belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun dag.

Accommodaties dagbesteding Aksent in Boxmeer
Onze dagopvang vindt plaats in De Ontmoeting en De Parasol in Boxmeer. U bent van harte welkom bij Aksent wanneer u een dagbesteding zoekt voor uzelf of voor uw partner of familielid met een speciale zorgbehoefte. Neem dus gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en bespreken uw wensen.

Wmo aanvragen?
Ondersteuning vanuit de Wmo kunt u aanvragen bij het zorgloket van uw eigen gemeente. De contactgegevens vindt u in uw gemeenteboekje, op de website van uw gemeente of op de wegwijzer van de overheid: Regelhulp.

voor meer vragen ga naar onderstaande link

» Ga naar de link
Contactgegevens
Aksent
Kerkstraat Noord 7a
5441 BG Oeffelt