Door en Voor

Over Door en Voor
Ondersteuning bij vragen of problemen?

Zelf Regie Coaching Land van Cuijk!
Vanuit dit project bieden opgeleide ervaringsdeskundigen kortdurende ondersteuning aan mensen met psychische, psychosociale en maatschappelijke vragen en problemen. De ervaringsdeskundige Zelf Regie Coaches zijn vooralsnog per telefoon bereikbaar, 7 dagen per week. Het project wordt gefinancierd door de gemeente.

Ervaringsdeskundige Zelf Regie Coaches van Stichting Door en Voor bieden tijdelijke ondersteuning aan inwoners van Boxmeer, Cuijk en omgeving. Zij bieden een luisterend oor en helpen mensen bij het verhelderen van hun vragen, het vinden van oplossingen en het opbouwen van een sociaal netwerk. Zelf Regie Coaches zijn er voor mensen die zich eenzaam voelen en behoefte hebben aan meer sociale contacten of activiteiten. Maar ook als mensen de stap naar hulpverleners te groot vinden of zich juist niet gehoord voelen door de reguliere hulpverlening. Andere voorbeelden zijn: niet geaccepteerd worden door buren, passende zorg zoeken, informatie nodig hebben over praktische zaken of ondersteuning bij het aanvragen van een PGB of financiële toeslag.

De werkwijze van de ervaringsdeskundige Zelf Regie Coaches is gebaseerd op de herstelvisie: mensen bepalen zélf hoe zij hun leven invullen, houden zelf de regie en werken vanuit hun eigen kracht. Stichting Door en Voor werkt samen met bestaande organisaties, aanvullend aan het bestaande hulp- en ondersteuningsaanbod.

Bereikbaarheid
Ervaringsdeskundige Zelf Regie Coaches zijn te bereiken via zrc-lvc@doorenvoor.nl, Facebook of tel 06-19854290

Meer informatie: Stichting Door en Voor: Anya van Paemel: anya@doorenvoor.nl
Tel. 06-57456541
Foto's
Contactgegevens
Door en Voor
Sint Teunislaan 3
5231 BS 's-Hertogenbosch
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid