Gemeente Boxmeer

Bijeenkomsten Wonen & Zorg voor senioren
17 Oktober 2018
Welke wensen en ideeën hebben senioren over wonen, welzijn en zorg en welke knelpunten zien zij? Als u ouder wordt wilt u dan bijvoorbeeld uw woning aanpassen of verhuist u liever naar een dorp met alle voorzieningen? Of heeft u andere ideeën?
Stichting Welzijn Ouderen gemeente Boxmeer (SWOGB) en KBO Cluster Plus gemeente Boxmeer willen dit graag van senioren uit de gemeente weten. Daarvoor worden er, in samenwerking met de gemeente, zes bijeenkomsten georganiseerd; op 23 en 30 oktober en 6 november.

Alle senioren uit de gemeente wordt gevraagd om mee te denken over dit onderwerp. Om die reden krijgen alle inwoners in de gemeente van 60 jaar en ouder een uitnodiging om aanwezig te zijn bij één van de zes bijeenkomsten.

Nadat alle ideeën, wensen en knelpunten zijn verzameld gaan vrijwilligers aan de slag om concrete plannen te maken. Hierbij worden zij ondersteund door organisaties als Pantein, Mooiland, Sociom, Stichting Wonen Vierlingsbeek, Stichting Wonen Oeffelt, Zorgcoöperatie De Haven en de gemeente.
Aan het einde van elke bijeenkomst kunt u zich aanmelden als u hieraan mee wilt werken.

Wilt u meer informatie of aanmelden voor een van de bijeenkomsten? Neem contact op met het Bedrijfsbureau Inwoners via telefoonnummer: (0485) 585 815 of e-mail: i-bi@boxmeer.nl.
Contactgegevens
Gemeente Boxmeer
Raadhuisplein 1
5831 JX Boxmeer