Geurts Administratie en Belastingadvies

Nieuwe website voor ondernemers: ondernemersplein.nl
10 Maart 2014
Onlangs is er een nieuwe overheidswebsite voor ondernemers geopend. Het is een initiatief van het ministerie van economische zaken en is ontwikkeld door de Kamer van Koophandel. De belangrijkste overheidsdiensten zijn op één website samengebracht: Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RDW, CBS, Belastingdienst en VNG. De bedoeling is dat de website de komende tijd verder uitgebouwd wordt met informatie voor ondernemers.

Vanaf deze websites zijn er links naar de genoemde overheidsinstanties en is er informatie op te vragen over onderwerpen die ondernemers bezig houden zoals: personeelszaken, financiering en subsidies.

De website is 24/7 bereikbaar en ondernemers kunnen een aantal zaken direct via de website regelen. Ten aanzien van de KvK kan een onderneming worden ingeschreven of kunnen wijzigingen worden doorgegeven, ook kunnen uittreksels of deponeringen worden opgevraagd. Verder kunnen o.a. vergunningen bij de gemeente of subsidies bij overheidsinstellingen worden aangevraagd. Voor digitale aanvragen moet de onderneming beschikken over e-herkenning. Meer informatie over e-herkenning is te vinden op http://www.ondernemersplein.nl/regel/eherkenning/.

Een prominent onderdeel van ondernemersplein is de financieringsdesk. Als de informatie die op of via ondernemersplein.nl te vinden is ontoereikend is kan telefonisch nader informatie worden opgevraagd.
Contactgegevens
Geurts Administratie en Belastingadvies
Theobaldusweg 23
5825 BH Overloon