Geurts Administratie en Belastingadvies

Over Geurts Administratie en Belastingadvies
Even voorstellen: Mijn naam is Wim Geurts.
Na ruim 30 jaar administratieve en fiscale ervaring te hebben opgedaan bij een aantal middelgrote regionale accountantskantoren ben ik in 2012 als zelfstandige gestart met een éénmanskantoor te Overloon.

Ik ben afgestudeerd aan de HEAO - bedrijfsadministratieve richting, in 1991 als Federatiebelastingadviseur en in 2013 aan de BTW-academie. Als belastingadviseur ben ik breed opgeleid, in het bijzonder heb ik me bekwaamd in de BTW-wetgeving. Als geen ander ben ik in staat om de BTW-problematiek, die vaak wordt onderschat of niet onderkend, in goede banen te leiden.

Door de combinatie van administratieve en fiscale ervaring ben ik de ideale adviseur voor de kleinere MKB-ondernemer en ZZP-er. In het verleden heb ik vaak startende ondernemers bijgestaan bij hun eerste schreden op het ondernemerspad.

Als belastingadviseur is het een uitdaging om cliënten zodanig te begeleiden dat ze een optimaal fiscaal resultaat behalen. Tevens zie ik het als mijn taak om ze te behoeden voor flinke naheffingen met boetes.

Bij mij kunt u terecht voor het voeren van de volledige administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften, toeslagen, prognoses en fiscale en bedrijfseconomische adviezen.

In een oriënterend gesprek bespreken we welke diensten en begeleiding u nodig heeft, zodat deze precies op uw situatie kunnen worden afgestemd. Maatwerk dus. Op basis van uw profiel geef ik een indicatie van de kosten, desgewenst maken we een vaste prijsafspraak. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Foto's
Contactgegevens
Geurts Administratie en Belastingadvies
Theobaldusweg 23
5825 BH Overloon