il & elle beenmode

il & elle beenmode
2 Oktober 2014
We misten dit zelf in Boxmeer en omgeving en uit onderzoek bleek dat veel inwoners uit de gemeente Boxmeer en omstreken dit ook miste.

Naar een super snelle verbouwing hebben we meer ruimte in de stomerij gemaakt om er een extra winkel bij te openen.

De nieuwe zaak heeft een chique, open maar bovenal een gezellige uitstraling en heeft een grote aantrekkingskracht op het winkelend publiek in de Kloostertuin. Dat merken we vooral aan de zeer positieve reacties van onze klanten en collega ondernemers, zegt eigenaresse Sandra Roelofs.

Mijn man Olaf - de 2e generatie van het familie bedrijf, van de inmiddels 40 jarig bestaande stomerij - heeft al ruim 20 jaar een stomerij die kwaliteit levert en dat is wat ik ook wil in mijn beenmode speciaalzaak. Vandaar dat we ook alleen beenmode van de topmerken zoals Falke, Burlington, Kunert, Hudson en Oroblu verkopen.

Zo hebben we van Falke de collectie herensokken maar ook voor de dames de panty’s. De al over bekende wandel- en run sokken van Falke voor hem en voor haar. Verder de “noppensokken” voor klein en groot.

Maar ook van Kunert en Oroblu hebben de we dames panty's, sokken en panty kousjes en natuurlijk niet te vergeten de maillots voor de winter. Ook de bodywear van Oroblu is geweldig.

Wij hebben al weer een super leuke collectie voor het voorjaar ingekocht, zegt de enthousiaste Sandra maar eerst op naar de wintercollectie. Wij hebben er helemaal zin in, aan ons enthousiasme zal het niet liggen!

Nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen bij IL & ELLE BEENMODE, Kloostertuin 19, Boxmeer. Telefoon: (0485) 573340

» Ga naar de link
Contactgegevens
il & elle beenmode
Kloostertuin 19
5831 JS Boxmeer