Lambert Blonk Assurantiën

Ontvang een cadeaubon van €25,- wanneer u nu overstapt naar de Regiobank
25 Maart 2019
Onze klanten kiezen voor persoonlijk contact én online
Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt voor persoonlijk advies terecht bij uw Zelfstandig Adviseur.
Ook als u hulp of uitleg wilt bij het regelen van uw bankzaken. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. RegioBank heeft altijd een bankrekening die bij u past. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Hoge waardering voor onze betaalrekening én service
De bankrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6.

Tijdelijke actie: een cadeaubon van € 25
Wilt u ook uw betaalrekening bij de best beoordeelde bank? En gebruik kunnen maken van persoonlijk advies? Maak dan nu een afspraak met een adviseur bij u in de buurt. Sluit u vóór 29 juni een betaalrekening met Overstapservice bij uw adviseur af, dan krijgt u een cadeaubon van € 25 van van Riche, de Bock, de Douairière of de Baronie.
Contactgegevens
Lambert Blonk Assurantiën
Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer