Marie-Louise van Deursen

Over Marie-Louise van Deursen
Over Marie Louise
Ik ben Marie-Louise van Deursen (1965). In mijn praktijk help ik mensen te ontdekken wie ze echt zijn. Wat maakt iemand uniek en hoe geef je iemands kwaliteiten en talenten optimaal de ruimte om tot ontplooiing te komen? Dat is voor mij de belangrijkste drijfveer in mijn werk.

Supervisie, coaching en intervisie zijn voor mij methodes waarmee je vertrouwen en plezier kunt ontwikkelen om je eigenheid als mens en als professional te ontdekken.

Door mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om mensen te helpen in de ontdekkingstocht naar zichzelf. Ik ben doortastend, oplossingsgericht, oprecht, analyserend, creatief en ik combineer kennis met kunde.

Ik ben vanaf 2010 begonnen met mijn eigen praktijk. Daarvoor werkte ik voor diverse zorginstellingen, waaronder het RIBW Nijmegen en Rivierenland. Bij het RIBW verzorg ik supervisie- en coachingstrajecten, begeleidende intervisie en ontwikkelde ik cursussen en bijscholingstrajecten.

Ik heb mijn opleiding tot VO Supervisiekunde en Professionele Coaching afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en ik sta ingeschreven als supervisor bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC); dé beroepsvereniging voor coaches en supervisoren. Ik ben ook lid van de NVA, de Nederlandse Vereniging van Autisme.

Wat voor mij voorop staat in mijn aanpak zijn de volgende steekwoorden: persoonlijk, prikkelend, krachtig, creatief en uitdagend.

Ik werk vanuit veiligheid, openheid, betrokkenheid, respect en humor.
Foto's
Contactgegevens
Marie-Louise van Deursen
Beijensstraat 92
6521 ED Nijmegen