19 apr, 11:27
2014
Algemeen
Redactie

Bezoek-formule www.bezoeklandvancuijk.nl uitgebreid met drie nieuwe sites

Maatwerk Media vof, het bedrijf achter de verschillende Bezoek-sites, heeft het online netwerk uitgebreid door drie nieuwe Bezoek-sites te lanceren, www.bezoekMill.nl, www.bezoekCuijk.nl én www.bezoekGrave.nl staan vanaf midden april online. Met deze drie aanwinsten staan er nu al negen bezoekwebsites op het net, die elk een overzicht geven van een bepaalde gemeente of dorp. Met nog verdere uitbreiding in het zicht wordt de Bezoek-formule steeds completer, waarbij de overkoepelende www.bezoeklandvancuijk.nl de verbindende rol speelt. Omdat bijna geen ondernemer bestaansrecht heeft in zijn eigen woonplaats biedt de samenwerking in het land van Cuijk voor elke ondernemer en vereniging extra mogelijkheden.

Een dorpsplatform creëren, waarbij bedrijven, verenigingen en bewoners met elkaar in contact worden gebracht. Dat is het ruime idee achter de Bezoekdorpen-formule. Bedrijven en verenigingen kunnen hier op een laagdrempelige manier zichzelf promoten en bezoekers hebben zo een duidelijk overzicht van wat en wie er te vinden is in een bepaald dorp. Een win-win situatie dus. Naast de bedrijven uit de regio, kunnen bezoekers ook op de sites terecht voor de agenda’s, waarin georganiseerde evenementen en activiteiten uit de regio op een rij staan. Verder worden er foto’s en video’s, nieuwsberichten en bedrijfsupdates weergegeven op elke Bezoek-site. De overkoepelende Bezoeklandvancuijk-site biedt een overzicht van alle gemeenten en dorpen bij elkaar, en bundelt de belangrijkste en nieuwste berichten, foto’s en agendapunten van de verschillende Bezoek-sites.

Nog geen deelnemer? Kijk op de bezoeksite van uw regio hoe laagdrempelig en gebruiksvriendelijk deelname mogelijk is en plaats zelf uw dienst, aanbieding of evenement op een of meer bezoekdorpen in het land van Cuijk. Voor tips, vragen of opmerkingen neem contact op via onderstaande gegevens.

De Bezoek-formule Maatwerk Media vof. Rijkevoortsedijk 27 5447 BD Rijkevoort E: info@maatwerkmedia.nl T: 0485-372882