08 nov, 20:26
2015
Vakredactie
Verzorging
M. Zandman

Decubal huidverzorging: alleen bij Apotheek Beugenseweg

Decubal huidverzorging: alleen bij Apotheek Beugenseweg

Bij huidverzorging denk je misschien niet zo snel aan de apotheek. Toch kunnen we in Apotheek Beugenseweg u uitgebreid adviseren welk product het beste bij uw huid past. U kunt bij ons terecht voor diverse merken, zoals Vichy en Eucerin. Maar ook minder bekende merken, zoals La Roche Posay en Decubal. Deze merken zijn uitermate geschikt zijn voor mensen met een gevoelige of ‘probleem’ huid. Wij hebben het merk ‘Boots Laboratories’ aan ons assortiment toegevoegd. Deze huidproducten zijn exclusief alleen verkrijgbaar bij Alphega apotheken. Graag willen we het merk Decubal in dit artikel bij u onder de aandacht brengen. De andere merken komen in een volgend artikel aan bod.

Decubal

Decubal is een huidverzorgingslijn speciaal voor de droge huid. Het merk bestaat al meer dan vijfendertig jaar. Met name in Denemarken, maar ook in andere Europese landen is Decubal met succes op de markt gebracht. Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen ingrediënten die de huid niet irriteren. Vandaar dat parfum en parabenen, de grootste veroorzakers van huidirritaties, nooit in Decubal producten voorkomen.

Een gezonde huid bevat voldoende vocht en produceert zelf genoeg lipiden. Lipiden zijn de huideigen oliën in de bovenste huidlaag. Ze houden de huid soepel en voorkomen uitdroging. Ze vormen het ‘cement’ van de natuurlijke barrière (bescherming) van de huid. Bij een droge huid zitten er kleine scheurtjes in de bovenste huidlaag. De huidbarrière is daardoor kwetsbaar en niet in staat voldoende vocht vast te houden. De huid droogt uit. Decubal helpt de huid op een natuurlijke manier. De producten bevatten niet alleen huideigen lipiden, maar zorgen er ook voor dat de huid zelf weer lipiden gaat aanmaken. Zo verzorgt en verzacht Decubal de huid op twee fronten, zowel aan de oppervlakte als in de diepere huidlagen. Het assortiment bestaat uit diverse gezichtsproducten, bodylotion, handcreme en shampoo’s. Kijk voor het volledige assortiment en meer informatie op www.decubal.nl. Een bijkomend voordeel van Decubal is dat het zeer prettig geprijst is. Wilt u meer weten, laat het ons weten!