11 nov, 10:54
2022
Nieuws

Het is 11-11, kijk live naar de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen

Het is zover: carnaval is vrijdag officieel begonnen! Het is de Elfde van de Elfde en dat kan na twee jaar eindelijk weer normaal worden gevierd. Bij Omroep Brabant kun je de hele dag meegenieten. Kijk hier vanaf 11.00 uur live mee naar de start van carnaval in Den Bosch en Overloon.

't Brabants Buske is erbij
Al jarenlang wordt de Elfde van de Elfde in steeds meer dorpen en steden in onze provincie gevierd. Ook 't Brabants Buske is er tijdens de start van het carnavalsseizoen bij. Het team gaat de hele dag op pad en is voor deze gelegenheid uitgebreid. Christel de Laat had zichzelf vastgelijmd aan 't Brabants Buske, zodat ook zij er zeker bij mocht zijn dit jaar. En ook Jordy Graat gaat mee. Wij jij het team op pad sturen? Dat kan via bijbehorende socialmediakanalen.

Wil je zien wat 't Brabants Buske allemaal tegenkomt op de Elfde van de Elfde? Om 20.00 uur is er een live-uitzending vanuit Oosterhout. Deze wordt om 23.00 uur herhaald. Jordy Graat gaat hier in gesprek met een aantal gasten en de nieuwe prins van Kaaiendonk is te zien. Tijdens de uitzending is er nog een, winactie waarmee een aantal geluksvogels twee kaarten voor 3 Uurkes Vurraf kunt winnen. Die winactie loopt tot twee weken na de uitzending. Dus de carnavalspret kan beginnen!

LEES OOK: De Elfde van de Elfde: dit zijn vier aardige opstapplaatsen voor carnaval


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »