02 mei, 13:00
2015
Algemeen
Ingezonden

Maasziekenhuis: lezingen over darmkanker

BEUGEN - In de week van 11 tot en met 17 mei heeft Maasziekenhuis Pantein een uitgebreid informatief programma over darmkanker. Het zwaartepunt van deze week is dinsdag 12 mei met een dag- en avondprogramma. ’s Avonds geven drie specialisten korte lezingen over darmkanker.

Aanmelden De lezingen worden ingevuld vanuit verschillende thema’s en duren elk vijftien minuten met vragenronde. De thema’s zijn: darmonderzoek; darmchirurgie; behandelmethoden/samenwerking Radboudumc. De aanvang is om 19.30 uur. Aanmelden voor de lezingen kan via de website: maasziekenhuispantein.nl/darmkanker Mensen kunnen op dinsdagavond ook de scopiekamer, ofwel de onderzoekskamer voor darmkanker bekijken.

Opblaasbare darm Mensen kunnen de hele week door een opblaasbare darm lopen en zien hoe darmpoliepen en andere darmafwijkingen eruit zien, inclusief tekst en uitleg. Verder is er op dinsdag een uitgebreide informatiemarkt waar bezoekers aan specialisten informeel algemene vragen kunnen stellen. Alle activiteiten zijn gratis. Het volledige programma is terug te vinden op Maasziekenhuispantein.nl/darmkanker.

Bekijk bestand: Maasziekenhuis: lezingen over darmkanker