18 apr, 09:54
2015
Algemeen
Ingezonden

MOBIELE VRAAGBAAK OVER DE ZORG KOMT NAAR HET LAND VAN CUIJK

Heeft u vragen over de veranderingen in de zorg? Bijvoorbeeld over de Wmo, over veranderingen bij hulp bij het huishouden of begeleiding of over de veranderingen in de jeugdzorg ? Stel uw vraag aan de mobiele vraagbaak die vanaf 17 april naar de vijf gemeenten in het Land van Cuijk komt. De mobiele vraagbaak is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en komt langs diverse locaties in Nederland. Iedereen is van harte welkom!

WAAR EN WANNEER? - Grave (weekmarkt) op vrijdag 17 april van 8 tot 12 uur - Cuijk (weekmarkt) op woensdag 22 april van 11.00 tot 16.30 uur - Mill (weekmarkt) op woensdag 22 april van 9 tot 12 uur - Sint Anthonis (MFA Oelbroeck) op donderdag 23 april van 9 tot 12 uur - Boxmeer (weekmarkt) op donderdag 23 april van 13.00 tot 16.30 uur * Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het gemeentehuis; in Grave naar het oude stadhuis.

WELKE VRAGEN? Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over de voorwaarden voor een persoonsgebonden budget (pgb), over wie er straks verantwoordelijk is voor psychische behandeling in de jeugd-ggz, over het overgangsrecht of over persoonlijke verzorging. U kunt er met al uw vragen over zorg terecht. Vragen worden een-opeen besproken en beantwoord. Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt met een Wmo-consulent van uw gemeente of met het Centrum Jeugd & Gezin.

MEER INFORMATIE OVER DE VERANDERINGEN Voor informatie over de veranderingen in de zorg kunt u ook terecht op: www.hoeverandertmijnzorg.nl en www.dezorgverandertmee.nl. Of kijk op de website van uw gemeente. Voor vragen over jeugdzorg kunt u terecht op www.cjglandvancuijk.nl.