05 mrt, 16:05
2016
Algemeen
Herman Peters Fotografie

Nieuw, www.landvancuijkzorg.nl

Website Land van Cuijk Zorg vanaf 23 februari in de lucht !

Een uniek gebeuren in onze regio. Eindelijk een verzamelpunt waar bijna alles op het gebied van zorg in de regio Land van Cuijk te vinden is. Tijdens een bezoek dinsdagmiddag 23 februari van het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer aan Maatwerk Media vof werd door burgemeester van Soest met een druk op de startknop deze nieuwe site gelanceerd.

Zorg gerelateerde aanbieders gevestigd of werkzaam in het Land van Cuijk, zoals o.a. Pantein, Dichterbij, Fysiotherapeuten, huisartsen, etc. actief in deze regio kunnen zich zo op een gemakkelijke manier presenteren aan de hele regio. Dit geld natuurlijk ook voor vrijwilligersorganisaties, Patiëntenverenigingen en bv allerlei lokale initiatieven op het gebied van zorg zoals bv. zorgcoöperaties en dagbestedingsplekken.

Diegene die op zoek is naar zorg kan op een gemakkelijke manier ontdekken wat er zoal in de regio aangeboden wordt. Ideaal dus voor zorgvrager of mantelzorger. Het aanbod komt uit de regio, dichtbij en vertrouwd.

Tijdens de bijeenkomst bij Maatwerk Media vof werd het college op de hoogte gebracht van de werkwijze van Maatwerk Media en de visie en missie die ze voor ogen heeft. Samen met lokale ondernemers en verenigingen de saamhorigheid in de dorpen versterken met als doel zowel de ondernemers als de verenigingen sterker te maken. Het zal ook op termijn de leefbaarheid in een dorp versterken. Voor wat - hoort wat! Samen doen we dat!

In juli dit jaar is het 5 jaar geleden dat Maatwerk Media vof bezoek Rijkevoort.nl online heeft gebracht met www.bezoeklandvancuijk.nl is dit inmiddels de 15e site aan het bezoekdorpen netwerk is gekoppeld daarnaast is het bezoekdorpen netwerk in 3 regio's actief.