22 feb, 18:58
2014
Algemeen
Nikki Mennen, Redactie Maatwerk Media

Vernieuwingen op de Bezoek-sites

We hebben deze week weer hard gewerkt en hebben verschillende vernieuwingen doorgevoerd rondom de Bezoek-websites, waardoor het nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker is geworden.

De grootste veranderingen kunt u zien bij de profielpagina’s van organisaties die lid zijn van de Bezoeksite. Hier is meer ruimte voor een persoonlijke tekst gecreëerd, een slideshow van foto’s van de organisaties toegevoegd en is de gehele pagina overzichtelijker geworden door middel van tabbladen en praktische indeling. Ook de bedrijfsberichten worden duidelijker weergegeven. Al met al zullen de organisaties beter uit de verf komen door de nieuwe vormgeving.

Ook is er vernieuwing in de nieuwsberichten, waar nu naast berichten over de dorpen zelf, ook algemene nieuwsberichten getoond worden met nog meer informatie die nuttig voor u en de organisaties kan zijn.

Verder zijn er, vooral subtiele, veranderingen in de websites te vinden, onder andere rondom de verdeling van organisaties in tabbladen, waarin onderscheid is gemaakt tussen bedrijven, stichtingen en verenigingen. Hierdoor is het makkelijker voor u om die organisatie te vinden die u zoekt.

Wij hopen dat u tevreden bent met de gemaakte vernieuwingen en horen hier graag uw reactie over!