2018
Nieuws

Voetbal in de vijfde klasse

VEERKRACHTIG ASTRANTIA PAKT DRIE PUNTEN

Thuis tegen GVV’57 boekte Astrantia een goede overwinning; 5-2. Na tweemaal op achterstand te zijn gezet door een trefzeker GVV’57, stelde Astrantia na de rust de overwinning met ruime cijfers zeker.

In de eerste helft vocht de thuisploeg zich tot twee keer toe terug van een achterstand en ging men rusten met 2-2. Beide keren was het linksback Jos Lemmen die de trekker overhaalde. Na rust kreeg Astrantia langzaam de overhand. Bram Goossens bracht de voorsprong op het scorebord door alert te zijn bij een vrije trap en de rebound binnen te schieten; 3-2. Het was invaller Sjuul Hermsen die met twee treffers de overwinning veilig stelde; 5-2.

HRC INCASSEERT DERDE NEDERLAAG OP RIJ

Op bezoek bij VV Holthees Smakt wist HRC ’27 tot tweemaal toe op voorsprong te komen door Devin Jacobs (0-1) en Jos Althuizen (1-2) maar moest uiteindelijk met een 5-2 nederlaag genoegen nemen.

GELUKKIGE ZEGE RESIA

Resia ’42 boekte een ietwat gelukkige zege op de bezoekers van SVOC ’01, want het waren de gasten die met name de eerste helft domineerden en verdiend op voorsprong kwamen. In de tweede helft maakte Tim Michiels de gelijkmaker en was het Brian Souren die in de slotfase de volle buit in Wellerlooi wist te houden.

RKDSO KANSLOOS THUIS TEGEN VOS

Net nu hoofdcoach Mikel Heumassej van RKDSO bekend maakte dat hij er na dit seizoen mee stopt kreeg de ploeg uit Lomm een oorwassing van jewelste. De gasten van VOS uit Venlo wisten in de eerste helft niet te scoren maar deden dat na de rust uitbundig en gingen met een 0-5 zege op zak huiswaarts.