Pantein Zorggroep

Over Pantein Zorggroep
Pantein heeft een ambitie en dat bent u. Inwoner van een prachtige regio waar mensen elkaar nog echt kennen, zich thuis voelen, het leven leiden dat ze willen. Wij willen de zorg bieden die daarin past. Persoonlijk, betrokken, dichtbij. Zorg die hoort bij het leven, bij uw leven. Misschien nu of later. Maar als het nodig is, moet die zorg er zijn. Zoals u het wilt en van ons mag verwachten.

Onze uitdaging is de zorg zo te organiseren dat deze maximaal is afgestemd op uw wensen en behoeften, dichtbij, vertrouwd en plezierig. Maar ook top medische zorg. Daarvoor kijken we over onze eigen grenzen heen. De samenwerking met Radboudumc Universitair Centrum voor Oncologie is een goed voorbeeld van hoe wij dichtbij academische zorg bieden op het gebied van kanker. Maar ook de samenwerking met huisartsen en de Sint Maartenskliniek laten zien dat we patiënten dichtbij huis de best mogelijke zorg willen bieden.

Naast de zorg vanuit het ziekenhuis bieden we nog veel meer zoals de zorg in de diverse zorgcentra in de regio en alle mogelijke vormen van verpleging en verzorging aan huis, particuliere zorg, hulpmiddelen, services aan huis etc. Ons zorgaanbod is breed en divers. Feitelijk bieden we alles wat in een mensenleven aan zorg nodig is.

Pantein op facebook:
www.facebook.com/panteinzorggroep
www.facebook.com/panteinvacatures

Pantein op twitter:
@mzhpantein Maasziekenhuis Pantein
@zcpantein Zorgcentra Pantein
@tzpantein Thuiszorg Pantein
@panteinextra Pantein Extra diensten
@werkbijpantein Werken bij Pantein


Pantein op YouTube:
panteinzorggroep
Contactgegevens
Pantein Zorggroep
Dokter Kopstraat 2
5835 DV Beugen