Spreeuwenberg vof

Over Spreeuwenberg vof
Maak kennis met Spreeuwenberg Communications:

Kennis, kunde en service zijn strategische kernzaken bij Spreeuwenberg Communications te Overloon. Ontstaan uit hobby en passie voor techniek meer dan 30 jaar geleden. U kunt ons dus wel zien als de expert met veel praktijkervaring en het juiste "gereedschap" (meetapparatuur en dergelijke). Omdat wij ook service willen verlenen op de door ons geplaatste oplossingen werken wij uitsluitend met gekwalificeerde fabrikanten waar wij van op aan kunnen zodat u tevreden bent.

Naast het implementeren van een complete oplossing kunt u ook bij ons terecht als doe-het-zelver. Wanneer u er dan alsnog niet uitkomt, helpen wij graag een handje. Ook kunt u terecht voor advies, een second opinion en verhuurservice.

Voor wie?:
Wij kunnen zowel voor particulieren als voor de zakelijke klant onze diensten verlenen. Ongeacht de omvang van de oplossing. Ook beschikken wij over een uitgebreide demo-opstelling. Maak wel altijd een afspraak.

Wat kunnen wij u bieden?

Satelliet: Alles wat beschikbaar is in de wereld van satellietontvangst en schotels. Van de eenvoudigste schotel tot en met de meest uitgebreide decoder. Wij zijn tevens Canal Digitaal gecertificeerd dealer.

Radio & TV ontvangst: Alles wat komt kijken bij de ontvangst van zowel radio als TV signaal. Antenne ontvangst, kabeltelevisie of satellietontvangst, Spreeuwenberg Communications beschikt over de kennis om u te helpen aan de beste oplossing.

Professionele Radio- en TV ontvangst: Wanneer u op zoek bent naar een professionele oplossing voor ontvangst bent u bij ons op het juiste adres. Of u nu beschikt over een Hotel, vakantiepark of andere zakelijk toepassing.

Camera: Beveiliging is een onderwerp dat vandaag de dag steeds meer van belang is. Niet alleen om uw waardevolle spullen te bewaken maar ook om gerust gesteld te zijn. Spreeuwenberg Communications biedt daarom oplossingen van slechts een enkele camera tot systemen met 10 tallen camera's.

PA (Audio): Professioneel geluid is bijna overal toe te passen. Denk hier bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek op de werkplek, wat de werksfeer verbetert en de medewerkers productiever maakt. Daarnaast kan muziek ook zorgen voor de juiste rust bij dieren (vaak toegepast bij varkenshouderijen).

Kies bovenaan deze pagina de informatie naar keuze. U kunt ook contact opnemen voor een persoonlijk advies!
Contactgegevens
Spreeuwenberg vof
J. de Rooystraat 14
5825BN Overloon