Spreeuwenberg vof

Radio luisteren en TV kijken:
10 November 2014
Naast het gebruik van satelliet ontvangst zijn er nog 2 andere wegen waarmee u Uzelf kunt voorzien van radio en tv ontvangst. Afhankelijk van de voorzieningen die bij u mogelijk zijn kunt u wellicht kiezen voor de beste optie voor u.

Kabel TV: Traditioneel kijken de meeste mensen waar dit mogelijk is via een kabel aansluiting naar tv. Een groot deel van de storingen bij kabeltv komen door verkeerd gebruik en verkeerde keuze van componenten zoals kabel, versterkers enz. Wij zijn in staat u te adviseren en lossen storingen op waar nodig.

Wij kunnen u helpen met het verzorgen van gekwalificeerde meetingen met meetapparatuur volgens de meest nieuwe standaarden. Mede hierdoor zijn wij in staat de oorzaak van een probleem op te sporen.

DVB-T (Digitenne): Antennes zijn terug van weg geweest! DVB-T (ook wel Digitenne) is een techniek waarbij u met behulp van een (binnen) antenne en digitale ontvanger eenvoudig digitale tv kunt ontvangen. Daarnaast heeft u een kaart met abonnement nodig indien u meer als Nederland 1,2,3, de lokale omroep en een aantal Duitse zenders wilt ontvangen. Dit systeem heeft echter geen landelijke dekking waardoor ontvangst per lokatie kan verschillen. Voordeel is echter wel dat hier geen zichtverbinding nodig is zoals bij satelliet waardoor DVB-T (wellicht met buitenantenne) wel toepasbaar is in een boomrijk gebied. Spreeuwenberg Communictions helpt u met het juiste advies op maat!

Radio ontvangst: Ook Radiosignaal kan via verschillende manieren ontvangen worden.

Ontvangst met behulp van (analoge) radio antenne
Satellietontvangst
Via DVB-T (Digitenne)
Kabel (centrale antenne)

Afhankelijk van de kwaliteit die u eist, zenders die u wilt ontvangen en welke optie's er ter beschikking zijn kunnen wij u helpen aan de beste oplossing.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies op maat!
Contactgegevens
Spreeuwenberg vof
J. de Rooystraat 14
5825BN Overloon