Stichting Meerdaags Wandelevenement Venray

Meerdaags Wandelevenement Venray genomineerd voor Breedtesportprijs Venray.
30 November 2018
Afgelopen week vernamen wij van de jury van Peel en Maas TV Sportgala Venray dat ons evenement is genomineerd voor de Breedtesportprijs Venray van 2018.

Dit nieuws komt voor ons als een totale verrassing maar wat zijn wij trots op deze nominatie. Deze nominatie is de beloning voor onze vrijwilligers die dit jaar ons evenement op de wandelkaart van Nederland hebben gezet.

Toen wij in 2017 begonnen met het organiseren van dit evenement was onze doelstelling om, gedurende de twee dagen, te streven naar 500 deelnemers. Waar wij vooraf niet eens over durfden te dromen gebeurde, 1.099 wandelaars hebben deelgenomen aan onze eerste editie. Dit is super en wij zijn enorm trots op deze prestatie.

Door deze grote opkomst hebben wij een geweldig bedrag kunnen doneren aan ons goede doel Stichting ALS Nederland. Tijdens de vrijwilligers/sponsormiddag van het Meerdaags Wandelevenement Venray werd door voorzitter Andre Tonen een cheque van € 2.588,92 uitgereikt aan Norbert Hulleman van Stichting ALS Nederland.

Wij hopen dat wij in december op uw stem mogen rekenen. U kunt uw stem uitbrengen van donderdag 13 december 12.00 uur tot zondag 16 december 12.00 uur via www.sportforumvenray.nl.

De 2e editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray is van vrijdag 31 mei t/m 2 juni. U loopt toch ook mee in 2019 Vanaf 2 januari kunt u zich on line inschrijven, zie onze website
.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Stichting Meerdaags Wandelevenement Venray
Zilverschoon 39
5803 MA Venray