Try Out Sint Anthonis

FEEST BIJ TRY-OUT SINT ANTHONIS
3 Februari 2018
Ja, feest bij Try-Out Sint Anthonis vrijdag 23 februari.

Helaas moeten we wel voor het eerst in ons Try-Out bestaan de carnavals Try-Out (9 febr.) voorbij laten gaan en hebben we bewust gekozen om alleen onze reguliere Try-Out avond van 23 februari te gaan draaien.
Waarom dan dat feestje bij Try-Out 23 februari, nou het zit zo. Try-Out is tijdens de jaarlijkse pronkzitting van d'n Uutlaot verkozen tot zeikmeikers, vereniging, vrijwilligers of hoe je het ook mag noemen van 2018. Dit omdat we al meer dan 7 jaar de jeugd van 12 t/m 16 jaar uit onze gemeente en ver daar buiten de kans geven om leuk en veilig kennis te laten maken met het uitgaansleven en zo een plek geven om elkaar te ontmoeten.
Stichting Try-Out word georganiseerd door een 7-tal ouders die op onze Try-Out avonden hulp krijgen van vaste vrijwilligers die ons een handje meehelpen, waardoor wij er iedere maand weer een gezellige avond van kunnen maken.
Met behulp van onze vaste leverancier van licht en geluid Imex Events uit Deurne en onze jeugdige Dj's die samen voor de gezellige sfeer zorgen.
23 Februari gaan we dus een feestje bouwen, dj STAGA zal deze Try-Out avond voor de nodige muziek zorgen.
Ben jij benieuwd hoe deze avond gaat verlopen en 12 t/m 16 jaar, dan moet je zeker komen.
Kijk voor onze extra acties op instagram en facebook en misschien win jij wel gratis entree kaarten voor vrijdag 23 februari.

Team Try-Out Sint Anthonis.
 
Contactgegevens
Try Out Sint Anthonis
Breestraat 1D
5845 AX Sint Anthonis

Geadopteerd door: