Try Out Sint Anthonis

NIEUWE DATUM START TRY-OUT 2018/2019
30 Juni 2018
Beste lezers,

Na een afwezigheid van enkele maanden door een dalende opkomst van onze Try-Out avonden kunnen we bekend maken dat we een nieuwe datum hebben voor de start van het seizoen 2018/2019.
Try-Out komt terug en wel in de maand oktober, dan bestaat Try-Out 8 jaar en dat willen we graag gaan vieren met onze jeugd uit onze regio.
We pakken het dit keer GROOTS aan en dit betekend dat er flink gefeest gaat worden. Op vrijdag 5 oktober hebben we onze vaste Try-Out avond voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar waar we een mooi feestje gaan bouwen met feest dj's Guus en Niels.

Op zaterdag 6 oktober gaan we terug in de tijd, de start van Try-Out (2010). Voor de jeugd van toen hebben we een echte REÜNIE op onze agenda staan. Ook de dj's van TOEN zijn door ons benaderd en komen draaien. Voor deze avond zal er een online kaartverkoop plaats gaan vinden vanaf begin juli. Ben jij 18+ en heb jij zin in dit feestje houd dan onze facebookbookpagina in de gaten en kom samen met jou vrienden van TOEN & NU gezellig onder het genot van een hapje en drankje dit vieren met ons.

Samen met MFC Oelbroeck in Sint Anthonis, Imex Events uit Deurne , Mobile frietkraam (fam. Hendriks) uit Sint Anthonis onze dj's , vrijwilligers en team Try-Out gaan we er twee onvergetelijke dagen van maken.
Dus zin in een feestje zet dan deze datums vast in jouw agenda en jij bent er bij 5 of 6 oktober.

Allemaal een fijne vakantie en tot snel.....

Groetjes Team Try-Out Sint Anthonis.
 
Contactgegevens
Try Out Sint Anthonis
Breestraat 1D
5845 AX Sint Anthonis

Geadopteerd door: