Try Out Sint Anthonis

TRY-OUT 17 NOVEMBER.
4 November 2017
Stichting Try-Out gaat ook in de maand november een discoavond organiseren voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar in Mfa Oelbroeck, breestraat 1d in Sint Anthonis.
We hebben helaas het aantal kinderen de laatste maanden zien terug lopen naar iets meer dan 200, waar we andere jaren tussen de 300 en 400 kids zagen. In de begin jaren zaten we zelfs nog op een aantal van 650 kinderen. Toch blijven wij onze energie erin stoppen om de jeugd die toch komen een leuke Try-Out avond te bezorgen. Ook al vragen wij ons af waar de jeugd is gebleven of wat wij eraan moeten doen om de jeugd te stimuleren om weer naar ons toe te krijgen. (suggesties zijn van harte welkom)
17 november staan dj's Ricky Corony en Marty artz achter de draaitafels, jongens die al vanaf de oprichting van Try-Out 7 jaar geleden meedraaien.
Try-Out is een stichting die draaiende gehouden word door een 7-tal ouders met ondersteuning van vrijwilligers die de jeugd kennis wil laten maken om op en leuke en veilige manier uit te laten gaan.
Wilt U als ouder ook graag als vrijwilliger een keer helpen op een Try-Out avond, neem gerust contact met ons op of spreek ons op een Try-Out avond even aan. Wilt U graag een keer een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe het er bij ons aan toe gaat, ook daar kunt U ons op aanspreken op één van onze Try-Out avonden.

M.v.g. team Try-Out Sint Anthonis.
 
Contactgegevens
Try Out Sint Anthonis
Breestraat 1D
5845 AX Sint Anthonis

Geadopteerd door: