Try Out Sint Anthonis

TRY-OUT BESTAAT 8 JAAR.
18 Augustus 2018
In 2010 zijn wij begonnen met het organiseren van discoavonden voor onze jeugd van 12 t/m 16 jaar uit deze regio. Nu 8 jaar later bestaan wij nog steeds, maar zien we helaas de bezoekers aantallen flink afnemen. Toch hebben wij besloten om door te zetten en onze jeugd de kans te blijven geven om op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met het uitgaansleven wat ook altijd ons motto is geweest. Nu we 8 jaar bestaan gaan we een feestje geven en wel 2 dagen lang. Vrijdag 5 oktober onze reguliere Try-Out voor de jeugd van 12 t/m 16 met feest dj's Niels en Guus.
Zaterdag 6 oktober hopen met onze Try-Out reünie de jeugd van toen weer naar het Mfa Oelbroeck te krijgen. De tijden van toen herbeleven met de dj's van toen. Deze avond zullen Ricky Corony, Chris Odd en James Tune achter de draaitafels staan.

Zin in één van deze feestjes bezoek dan onze site (www,tryout-sintanthonis.nl) voor meer informatie of bezoek onze facebookpagina.

Vrijdag 5 oktober voor jeugd van 12 t/m 16 jaar. Entree aan deur.
Zaterdag 6 oktober voor 18+ (id verplicht). Voor online kaart verkoop zie www.oelbroeck.nl of http://eventix.shop/a2ze9zej

Team Try-Out.
 
Contactgegevens
Try Out Sint Anthonis
Breestraat 1D
5845 AX Sint Anthonis

Geadopteerd door: