Uitvaartonderneming Schrijen

Over Uitvaartonderneming Schrijen
Uitvaartonderneming Schrijen

Voorzorg
Mocht u vooraf uw uitvaartwensen willen bespreken of vastleggen dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Zo voorkomt u dat nabestaanden niet weten wat uw wensen zijn. Een gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Als u uw uitvaartwensen bij ons vooraf vastlegt komen wij u tegemoet in de uitvaartkosten ter waarde van € 150,--. Om uw wensen vast te leggen kunt u gebruik maken van ons uitvaartcodicil. U kunt ons bellen voor een afspraak 0485-521111 of een e-mail sturen: info@schrijen.com .

Kostenindicatie
Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt kunnen wij een kostenoverzicht maken.

Verzekeringen
U heeft een uitvaartverzekering of wilt een uitvaartverzekering afsluiten.
Ongeacht welke verzekering u heeft kunnen wij voor u de uitvaart regelen. Toch zit er veel verschil in de uitkering van een uitvaartverzekering. Bij een melding van overlijden vragen wij dan ook altijd of u een uitvaartverzekering heeft. Wij zullen u eerlijk informeren hoe een uitkering wordt afgewikkeld.

U wilt een uitvaartverzekering:
Er zijn 2 mogelijkheden om een uitvaartverzekering af te sluiten. De kapitaalverzekering of de naturaverzekering.
De kapitaalverzekering keert een bedrag uit na overlijden. Met dit bedrag kunt u zelf kiezen welke uitvaartonderneming u de uitvaart laat regelen.

De naturaverzekering keert geen geld uit maar levert u een pakket van diensten. Het pakket van diensten is bepaald door de verzekeringsmaatschappij. Zijn er meer wensen en vallen deze buiten het pakket, dan komen deze voor uw eigen rekening.
Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een verzekering heeft, heeft u de vrijheid om een uitvaartonderneming te kiezen die voor u de uitvaart gaat verzorgen.

Boxmeer Cuijk
Hollesteeg 1a Gildekamp 14
5831 TH Boxmeer 5431 SP Cuijk
 
Contactgegevens
Uitvaartonderneming Schrijen
Hollesteeg 1a
5831 TH Boxmeer