VVV Noordoost-Brabant

Over VVV Noordoost-Brabant
VVV Noordoost-Brabant zet zich als Dé duurzame partner van het vrijetijdsdomein al jarenlang in de bezoekers en bewoners van (Noordoost-) Brabant het gebied optimaal te laten beleven. Zowel on- als offline ontwikkelen we nieuwe producten en promoten het gebied.

Door onze centrale rol in Noordoost-Brabant zijn we vaak de verbindende partij in projecten waar meerdere gemeenten in participeren. De promotiemiddelen bieden de mogelijkheid om een evenement, arrangement of juist ondernemers onder de aandacht van het juiste publiek te brengen. Extra aandacht en boekingen genereren voor verblijf, horeca of een activiteit?

Met onze ervaring en expertise geven we graag ondersteuning op het promotionele vlak en in opdracht ontwikkelen wij arrangementen op maat! Als ondernemer kunt u ook activiteiten online aanbieden via de online boekingsmodule VVV Zoek en Boek. Gasten stellen zelf hun arrangement samen en kunnen dit arrangement direct boeken. De aanbiedingen op deze website beheert u zelf. Met deze optie kunnen bezoekers dus 24/7 online een arrangement volledig naar eigen keus samenstellen en direct boeken. Voor meer informatie: http://www.vvvzoekenboek.nl/go/participeren

Met 'Gastheerschap' als uitgangspunt ondersteunen we gemeenten en ondernemers dit zo optimaal mogelijk in te zetten. Hoe maak jij vandaag gasten gelukkiger? Samen op weg naar de meest gastvrije provincie van Nederland!
Contactgegevens
VVV Noordoost-Brabant
Markt 77
5200 BA Den Bosch

Geadopteerd door: