Werkgevers Servicepunt

Over Werkgevers Servicepunt
Werkgevers Servicepunt informatie en tips voor werkgevers.
Werving
Personeel werven doet u gratis op werk.nl. Wij hebben het grootste bestand met mensen die werk zoeken in Nederland. Mensen met allerlei opleidingen en beroepen.

Selectie
Waar moet u op letten bij een sollicitatiegesprek? Hoe test u sollicitanten? Lees alles over het kiezen van de juiste kandidaten.

Werkvergunning
Op zoek naar buitenlandse werknemers? Zoek dan eerst personeel in West-Europa. Lees alles over regels en vergunningen.

Ziekteverzuim
Ziekte van werknemers heeft gevolgen voor uw organisatie. Lees alles over het voorkomen en verminderen van ziekteverzuim.

Reorganisatie
Er komt veel kijken bij een reorganisatie. Hoe pakt u een reorganisatie het beste aan? En hoe helpt u uw werknemers bij het vinden van een nieuwe baan?

Ontslag
Hoe kan een arbeidsverhouding eindigen en wanneer moet een ontslagprocedure worden gevolgd? Het is goed om te weten aan welke spelregels een werknemer en een werkgever zijn gebonden.

Arbeidsrecht
Het arbeidsrecht gaat over de regels die gelden in een dienstverband van een werknemer bij een werkgever. Uitgangspunt is dat een werkgever en een werknemer over allerlei onderwerpen zelf afspraken kunnen maken.

Actueel
Kijk wanneer er evenementen en voorlichtingsdagen bij u in de buurt zijn. En lees het laatste nieuws over werk.nl en de arbeidsmarkt.

Kijk voor deze en vele andere vragen op: www.werk.nl
Contactgegevens
Werkgevers Servicepunt
Magistratenlaan 156-182
5223 MA 'S-Hertogenbosch