WSV De Natuurvrienden

Natuurwandeltocht bij WSV de Natuurvrienden
12 April 2019
Op zondag 28 april 2019 organiseert de wandelsportvereniging “De Natuurvrienden” uit Merselo een natuurwandeltocht. Er worden 5 afstanden uitgezet en de starttijden zijn: 30 km van 07.00 tot 09.30 uur 20 en 15 km van 07.00 uur tot 12.00 uur en de 10 en 5 km van 07.00 uur tot 13.00 uur. Het inschrijfbureau sluit om 16.00 uur. De startplaats is vanuit Café Den Tommes ” Grootdorp 40 Merselo. Vanaf het NS station in Oostrum is Merselo per openbaar vervoer bereikbaar.

De 30km tocht loopt via het buitengebied van Merselo naar het sportpark “De Wieën” langs de Sint Petrusmolen in Venray, om daarna koers te zetten naar Oostrum. Daarna gaat de route verder door de Geijsterse bossen richting de watermolen in Geijsteren met hierna een pauze bij café “Het Trefpunt” in Geijsteren.
Na de rust voert de tocht door de mooie bossen van Geijsteren waar ook de St.Willibrordus kapel staat. Vanuit dit gebied gaat de tocht verder door de Geijsterse bossen richting de Smakt en iets later weer richting de bossen van Overloon. In de bossen in Overloon is de tweede rustpauze (Pipowagen).

Na deze pauze gaan richting de bossen van Merselo. Hierna bereiken we uiteindelijk weer de start/finish locatie in Merselo.
De kleinere afstanden splitsen eerder af en gaan door de bossen van Merselo en Overloon met een pauze bij de Pipowagen in de Overloonse bossen.

Op onze eigen rustplaats zijn tegen wandelvriendelijke prijzen diverse koude en warme eet en drinkwaren verkrijgbaar. Tevens is op onze rustplaatsen een wc aanwezig.

Tot ziens op zondag 28 april.
Contactgegevens
WSV De Natuurvrienden
Westertienweg 17
5807 BG Oostrum
Leden
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid