donderdag 2 jun
Bomenroute door het Boxmeerse centrum De Weijer De Raetsingel 1 Boxmeer
Van:
donderdag 2 jun 2022
13:30
Tot:
donderdag 2 jun 2022
15:30
De Weijer De Raetsingel 1 Boxmeer

Bomenroute door het Boxmeerse centrum

Boxmeer heeft de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd om het centrum aantrekkelijk te maken. Dit is aardig gelukt; vooral omdat er veel aandacht is geschonken aan groen in het dorp. Planten en bomen hebben een bevoorrechte plek gekregen in het ontwerp.
IVN De Maasvallei heeft een wandeling uitgestippeld waarbij we de meeste markante bomen in het centrum passeren. In deze tijd van het jaar zijn ze op z’n mooist. IVN-gidsen vertellen u er van alles over, zodat u daarna als u door het winkelcentrum loopt niet alleen oog heeft voor de etalages, maar zeker ook voor de bomen die u passeert.
KBO en IVN nodigen u uit voor deze twee uur durende wandeling op donderdag 2 juni. Deelname is echter beperkt; dus aanmelden is verplicht, aanmelden tot woensdag 1 juni 12.00 uur. De wandeling start om 13.30 uur vanaf de ingang van De Weijer. De route gaat uitsluitend over verharde paden en trottoirs met minimale obstakels, dus rolstoelvriendelijk. U regelt wel zélf duwkracht. Na afloop is er koffie/thee aangeboden door KBO-Boxmeer. Voor info en aanmelden kunt u terecht bij Piet Schoenmakers, tel. 0485-520876.


Bekijk op kaart