Lambert Blonk Assurantiën

Aanvullende maatregelen i.v.m. het Coronavirus
16 Maart 2020
Vanwege uw en onze gezondheid worden door ons kantoor per direct extra maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. We willen u informeren over de volgende zaken:

- Telefonisch zijn wij op de normale tijden bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Gesprekken worden bij voorkeur via de telefoon (0485-572129) of mail (info@lambertblonk.nl) gehouden. Als het écht nodig is, zijn fysieke afspraken mogelijk op kantoor of bij u op locatie. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke adviezen, hypotheekadvies, overlijden, etc. Onderhoudsgesprekken voor verzekeringen worden uitgesteld tot nadere berichtgeving.

- Op kantoor zijn elke dag enkele medewerkers aanwezig om u te kunnen ontvangen. De deur hebben wij helaas wel moeten sluiten, maar voor belangrijke zaken kunt u aanbellen. Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Daarbij nemen wij uiteraard de hygiënemaatregelen in acht en wij verwachten dit ook van u.

- Contante opnames en stortingen worden momenteel niet behandeld. Voor betalingen adviseren wij u om dit zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pinbetaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren. Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij een geldautomaat.

Wij vragen uw begrip voor het bovenstaande en proberen u tijdig en correct te helpen. Vanwege deze wijzigingen en minimale bezetting op kantoor duurt een reactie misschien iets langer dan u van ons gewend bent. Als iedereen elkaar hierin respectvol behandeld, komen we deze lastige periode goed door.

Met vriendelijke groet,

Team Lambert Blonk Assurantiën
Contactgegevens
Lambert Blonk Assurantiën
Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer