Lambert Blonk Assurantiën

Bespaar ook op uw lening!
28 Januari 2019
Let op! geld lenen kost geld

U kent ons kantoor vanwege de verzekeringen en/of hypotheek die wij u hebben mogen adviseren. Maar weet u dat we meer doen dan dat! Lambert Blonk Assurantiën levert ook maatwerk als het gaat om een consumptief krediet. Hoe makkelijk en fijn is het om één vertrouwde adviseur te hebben voor al uw financiële zaken!?

In de top 3 van wensen van consumenten staat jaarlijks “Minder uitgeven en meer sparen”. Toch lukt dat niet altijd. Maar laat geld besparen nu makkelijker zijn dan u denkt.

Geld besparen door een kleine verandering:
Soms kan het al veel geld opleveren als u iets kleins veranderd. Bijvoorbeeld als u lopende leningen (zoals een roodstand, opgenomen bedragen van een creditcard of een doorlopend krediet) samenvoegt. Bij ons kunt u een financiering regelen waarmee u uw wensen kunt waarmaken. Op een verantwoorde manier, zonder extra kosten en administratieve rompslomp.

Eerlijk advies:
Bij Lambert Blonk Assurantiën kunnen we u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn. Dan kiest u voor de lening die past bij uw situatie en bij uw doel om te besparen. Bij een voorstel krijgt u van ons ook de nodige informatie om kredietaanbiedingen te kunnen beoordelen en vergelijken.

Maak nu een afspraak:
Wilt u ontdekken hoeveel u kunt besparen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. Dan zorgen wij ervoor dat u meer financiële ruimte krijgt en daar nu al plezier van heeft.
Contactgegevens
Lambert Blonk Assurantiën
Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer