14 jul, 09:16
2014
Algemeen
Redactie

Bekijk de inschrijvingen en meld u aan!

De voorbereidingen rondom onze twee netwerkbeurzen zijn in volle gang en de eerste aanmeldingen zijn al zichtbaar De meest recente aanmelding komt van scholengemeenschap Metameer. Metameer heeft locaties in Stevensbeek en Boxmeer. Net als de gemeente Boxmeer en Hét Ondernemersbelang is ook Metameer partner van onze netwerkbeurs. Wilt u op de hoogte blijven van welke bedrijven zich aanmelden voor onze beurs? Neem dan regelmatig een kijkje op de Beurspagina, te vinden in het oranje kader hierboven, waarop een overzicht van de inschrijvingen wordt gegeven en u uw eigen bedrijf direct kunt aanmelden.

Op de twee beursdagen van bezoek Land van Cuijk die wij organiseren zullen verschillende sprekers een interessante presentatie of demonstratie geven. Bekijk voor meer informatie over de sprekers en de dagplanning van de beurzen de agenda, te vinden onder het tabblad ‘Netwerkbeurs’, en dan ‘Programma & info’.

Wilt u ook uw bedrijfspagina op de beurssite plaatsen voor extra reclame in de regio? Schrijf u dan nu in voor de beurs locatie(s) van uw keuze! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met Maatwerk Media.