24 aug, 09:08
2018
Nieuws

Bergen krijgt een Pinbox

In verband met de verkoop van het pand aan de Jeroen Boschstraat 2 in Bergen worden de Rabobank geldautomaat en de sealbagautomaat met ingang van 28 september verplaatst. Zowel de geldautomaat als de sealbagautomaat verdwijnen niet uit het dorp. Rabobank plaats een PinBox met eerder genoemde automaten naast het huidige gebouw.

Contant geld opnemen en storten met sealbag

Het huidige pand in Bergen is verkocht, maar was al langere tijd niet meer in gebruik door de Rabobank. Door de verkoop van het pand dienen zowel de geldautomaat als de sealbagautomaat verplaatst te worden. Om de inwoners en zakelijke klanten van Bergen goed van dienst te kunnen blijven wordt er naast het huidige gebouw een PinBox geplaatst met dezelfde automaten. “Door deze plaatsing blijven wij de inwoners van Bergen toch de mogelijkheid bieden om contant geld op te nemen en ook het storten met een sealbag voor zakelijke klanten blijft gehandhaafd,” licht Ron Vanlier, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, toe.

Werkzaamheden

Wegens de operationele werkzaamheden zijn de huidige geldautomaat en sealbagautomaat paar dagen buiten gebruik. Vanaf maandag 24 september zijn de automaten niet meer beschikbaar en starten de werkzaamheden. In de tussentijd kunnen inwoners terecht bij de geldautomaat in Afferden (Dorpsstraat 11) of Vierlingsbeek (Vrijthof 17). Voor een sealbagautomaat kan men tijdelijk naar Boxmeer (Steenstraat 106). Vanaf vrijdag 28 september kan iedereen weer terecht in Bergen, bij de nieuwe PinBox.

Andere mogelijkheden

Voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn biedt Rabobank ook andere mogelijkheden aan om goed van dienst te zijn. Denk hierbij aan de Rabo Geld Express of het verlenen van een volmacht. Niet zo thuis in mobiel bankieren? Dan kan er thuis een adviseur komen om te helpen met de dagelijkse bankzaken.

Tekst: Rabobank.nl

SLAGER DE BEST
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Bergen krijgt een Pinbox verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »