12 jun, 13:57
Nieuws

Ongeloof en verdriet op plek waar man en vrouw overleden bij ongeluk

Vrienden van de man (19) en vrouw (19) uit Cuijk die zaterdagnacht overleden bij een motorongeluk in Oeffelt komen zondagmiddag samen op de plek des onheils. De emoties zitten hoog en sommige vrienden vallen elkaar huilend in de armen. Er worden bloemen gelegd.

Het ongeloof is groot. Want hoe kon dit gebeuren? Een van de aanwezigen is Dazzle. Haar vriend is al acht jaar bevriend met de jonge man die is overleden. “Ze waren onafscheidelijk, iedere dag samen. Het is ongelofelijk.”

Het eerste bosje bloemen werd door Dazzle en haar vriend op de plek van het ongeluk neergelegd. “Ik denk dat er nog wel meer mensen komen met foto’s en bloemen. Dat verdienen ze gewoon. Het waren goede mensen en dan gebeurt er zoiets. Dat kan gewoon niet."

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. Ook Dazzle tast nog in het duister. “Geschrokken van iets, niet opgelet, of een dier op de weg. Het kan van alles zijn geweest. Ik weet het gewoon niet."

Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht. De man en vrouw zaten samen op een motor. Op de kruising van de N264 en de Urlingsestraat ging het mis. Ze raakten met de motor van de weg en verongelukten.

LEES OOK: Twee doden bij motorongeluk Oeffelt zijn man (19) en vrouw (19) uit Cuijk


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »