13 sep, 18:26
2014
Algemeen
Kees de Bruijn / Taal- & Tekenhuis

Twee bedrijven-netwerkbeurzen ook gratis toegankelijk voor particulieren

BOXMEER – Op donderdag 18 september wordt in Zaal Riche in Boxmeer een bedrijven-netwerkbeurs gehouden. De bedrijven en organisaties die op deze beurs staan, zijn ook allemaal deelnemers aan de websites van Bezoeklandvancuijk.nl. Tijdens de beurs staat het kennismaken tussen ondernemers centraal, met als doel elkaars netwerk te versterken en contacten te leggen. Bovendien kunnen particuliere bezoekers uit de regio na 17.00 uur kennis maken met de ondernemers die zich presenteren, de toegang is gratis. Een bigband zal vanaf 19.30 uur t/m 23.00 uur de beursdag swingend afsluiten. Op donderdag 16 oktober wordt in Het Witte Huis in Zeeland eenzelfde netwerkbeurs gehouden.

De organisatie van de Bezoek Land van Cuijk Netwerkbeurs is in handen van Maatwerk Media. Dit is het bedrijf uit Rijkevoort-Boxmeer dat de ‘bezoekdorpenwebsites’ heeft opgezet. Inmiddels is de formule in de vijf gemeenten in het land van Cuijk online met 9 gekoppelde bezoekdorpenwebsites. De opzet van de websites is uniek in haar soort, want behalve de uitgebreide mogelijkheden voor bedrijven hebben ook verenigingen en clubs een plaats op de websites. De websites zijn inmiddels uitgegroeid tot een complete ontmoetingsplaats voor bedrijven, organisaties, instellingen en verenigingen. Ook een uitgebreide regio-agenda en evenementenaankondigingen ontbreken niet. Elke deelnemer kan op één of meerdere websites adverteren en zich promoten in de regio Land van Cuijk en daar buiten.

Ochtend- en middagprogramma voor ondernemers De ochtend van de beurs is gereserveerd voor alle belangstellende ondernemers en is vanaf 09.30 uur gratis te bezoeken. Zo krijgen zowel de deelnemende als de bezoekende ondernemers van de netwerkbeurs ruimschoots de gelegenheid met elkaar kennis te maken en contacten te leggen. Er zijn verschillende presentaties. Vanaf 13.30 uur start de netwerkbeurs, kijk voor het volledige programma op http://www.bezoeklandvancuijk.nl/netwerkbeurs/

Gratis toegang avondprogramma voor bezoekers Vanaf 17.00 uur is de beurs voor iedereen gratis toegankelijk. Alle inwoners van de regio, particulieren, ondernemers, verenigingen en instellingen zijn van harte welkom. Zo kan een breed publiek in contact te komen met de bedrijven en organisaties uit de regio die zich op de beurs presenteren met hun producten en diensten. Uiteraard is ook de organisatie van de ‘bezoekdorpenwebsites’ aanwezig, zodat de bezoekers geïnformeerd kunnen worden over de ruime promotie- en adverteermogelijkheden op de websites van Bezoeklandvancuijk.nl.

De netwerkbeurs wordt om 21.00 uur gesloten. Maar bigband The Black Pearls uit Wanroij zal nog spelen van 19.30 uur tot 23.00 uur en zorgen voor een sfeervolle en informele afsluiting van de Bezoek Land van Cuijk Netwerkbeurs.