Stichting SentoVero

‘Passion’, Boxmeer
3 Februari 2016
Onder leiding van Roel Verheggen, de initiatiefnemer van het project ‘Passion’, worden in de Petrusbasiliek te Boxmeer twee indrukwekkende passie-concerten uitgevoerd. Het passieverhaal wordt omlijst met zowel klassieke- als popmuziek van Bach tot Blǿf. De basiliek wordt in sprookjesachtig licht gezet en toepasselijke filmbeelden zullen het geheel tot een unieke, ontroerende belevenis maken.

Het projectorkest Sento Sinfonietta, projectkoor VeroVoces, vocal group Angels Rule, zanger Roy Verbeek en gitarist Maarten Jung staan garant voor een prachtige muzikale uitvoering. In totaal zullen ruim 130 musici (amateurs, semiprofs en professionals afkomstig uit de regio Noord-Limburg, Oost-Brabant en Nordrhein-Westfalen) ‘Passion’ tot een waar schouwspel maken!

Uitgevoerd worden o.a. het Hallelujah uit The Messiah van Georg Friedrich Händel, Ruht wohl uit de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach, delen uit het Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart en muziek van Karl Jenkins.
Maar ook liedjes als: ‘Mag ik dan bij jou’, ‘Omarm’, ‘Open je ogen’, ‘I won't give up’ en ‘Wit licht’ zijn te beluisteren en natuurlijk mag muziek uit Jesus Christ Superstar niet ontbreken. Piet Cremers zal als verteller van het passieverhaal het geheel aaneen smeden.

‘Passion’ vindt plaats op Witte donderdag 24 maart en Goede vrijdag 25 maart in de Petrusbasiliek, Steenstraat 41 te Boxmeer. Beide concerten beginnen om 20.15u. Toegangskaarten à € 12,50 zijn te bestellen op www.sentovero.nl

» Ga naar de link
Contactgegevens
Stichting SentoVero
Boxmeer

Geadopteerd door: