Uw Isolatie Partner

Over Uw Isolatie Partner
Uw Isolatie Partner , het aanspreekpunt voor al uw isolatiewerkzaamheden. Spouwmuur , vloer , glas en dakisolatie
ParelisolatieParelisolatie heeft een bijzonder hoge isolatiewaarde. Glaswol bijvoorbeeld isoleert minder goed, dus hiervan is een veel dikkere laag nodig. Bij een vaste maat als de spouw is het belangrijk het beste materiaal dat nu beschikbaar is toe te passen.

HR++ isolatieglasHR++ isolatieglas levert een besparing op en nog meer comfort in vergelijking met gewoon isolatieglas. Het bestaat uit 2 glasplaten met een spouw daartussen. Deze spouw is gevuld met een edelgas en een onzichtbare folie zorgt voor zonwering in de zomer.

DakisolatieWarmte stijgt op en het dak van uw woning is dus, indien niet goed geïsoleerd, waar de meeste warmte uit uw woning verdwijnt. Het loont dus de moeite om het dak goed en voldoende dik te isoleren. In de zomer heeft het als voordeel dat uw zolder minder snel opwarmt.

Oorsprong,
In de basis ligt DUITS-FLEUREN schilderwerken, al 35 jaar een begrip in het onderhouden en schilderen van het bezit van particulier, gemeente, woningstichting, overheid, justititie, bedrijf en zorginstelling.Naast het schilderen was het een logische keuze om ook de glaswerkzaamheden op te pakken.UBP, Uw Bouw Partner is onze bouwkundige tak. Deze houdt zich voornamelijk bezig met renovatie, onderhoud, verbouw en gevelrenovatie.de werkzaamheden bij gevelrenovatie zijn inmiddels zo divers dat naast schilders, timmerlieden en glaszetters, wij ook voegers en metselaars in dienst hebben.
 
Contactgegevens
Uw Isolatie Partner
Kerkenbos 1079T
6546 VB Nijmegen